Laatste nieuws en blogs
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en interessante blogs. Alles over recente projecten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze expertises en afgeronde succesverhalen.
Enkele weken geleden mocht het eindelijk weer. Astrid en ik troffen elkaar op een terras bij de Reeuwijkse Hout, in de zon, uitkijkend op de plas.
Astrid ken ik als opdrachtgever van een project dat ik geleid heb. Beide hebben we hier goede herinneringen aan.
Ik had haar al een tijdje niet gezien of gesproken, zoals dat wel vaker gaat.
Na een ‘corona-proof’ maar hartelijke begroeting, vroeg ik hoe het met haar ging. De zon verdween uit haar gezicht. Er had na ons gezamenlijke project een nieuw project gelopen waarvan de resultaten conform afspraak waren opgeleverd. De implementatie daarna was minder succesvol, het had veel langer geduurd en het had niet de beoogde verandering teweeggebracht.
Onrust onder medewerkers ...

Lees meer
Wat is De Projectcoach?
De Projectcoach bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van projectmanagement en coaching. Wij zetten onze expertise in voor organisaties in de zorg, overheid en (lucht)havens. Dit doen we door advies, coaching en training op maat. Onze bewezen aanpak zorgt voor meer verbinding, efficiëntere projecten, het realiseren van doelen en enthousiaste medewerkers binnen jouw organisatie.

Organisaties worstelen met het vinden van de balans tussen de doorgaande primaire werkzaamheden en de noodzakelijke veranderingen die projectmatig doorgevoerd worden.

De Projectcoach voegt expertise toe aan je organisatie en ondersteunt in het prioriteren in de veelheid van veranderingen. Daarbij begeleiden we in het doorvoeren van deze veranderingen en het versterken van vaardigheden in het projectmatig werken.

Lees meer
Wil je meer weten over ons?

De Projectcoach
KvK 55895832 · Btw-id NL 0011 5871 9872