× 
De Projectcoach van start
Dit is de eerste blog
10 juni 2021
Blijvende kennis toevoegen aan je organisatie.
Wat is De Projectcoach?
De Projectcoach bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van projectmanagement en coaching. Wij zetten onze expertise in voor organisaties in de zorg, overheid en (lucht)havens. Dit doen we door advies, coaching en training op maat. Onze bewezen aanpak zorgt voor meer verbinding, efficiëntere projecten, het realiseren van doelen en enthousiaste medewerkers binnen jouw organisatie.

Organisaties worstelen met het vinden van de balans tussen de doorgaande primaire werkzaamheden en de noodzakelijke veranderingen die projectmatig doorgevoerd worden.

De Projectcoach voegt expertise toe aan je organisatie en ondersteunt in het prioriteren in de veelheid van veranderingen. Daarbij begeleiden we in het doorvoeren van deze veranderingen en het versterken van vaardigheden in het projectmatig werken.
Vanuit eigen kracht meer effect
De Projectcoach voegt blijvende kennis toe binnen jouw organisatie, zodat medewerkers vanuit hun eigen kracht veranderingen succesvol kunnen leiden en doorvoeren. We geloven dat met een frisse blik op de gedefinieerde resultaten lijn kan worden gebracht in het geheel. Door coaching op deze resultaten realiseren we de effecten die jouw organisatie verder helpen.

Wij richten ons op het aanbrengen van focus in het portfolio van veranderinitiatieven. Dat kan door het clusteren, het onderling verbinden van initiatieven en door het kiezen voor de meest cruciale en/of kansrijke veranderingen.
5 fundamentele principes
We helpen organisaties aan de hand van 5 pijlers:
  • Mensgericht, met gebruik van structuren
  • Talent van eigen medewerkers optimaal benutten
  • Borging van projectresultaten
  • Van buiten naar binnen denken
  • Behoud van opgedane kennis en vaardigheden
Onze markten
Onze diensten
De Projectcoach brengt ruime ervaring en expertise in om een organisatie effectiever te laten zijn. Altijd op maat voor het project of de organisatie door middel van advies, coaching en training:

Advies Coaching Training
De gezichten van De Projectcoach
Joey Bohncke
Senior adviseur en coach
Joep Vanderbroeck
Eigenaar van De Projectcoach
Onze bewezen aanpak zorgt voor:
 Project in één keer goed, reductie herstelkosten
 Minder verloop, reductie faalkosten
 Meer gemotiveerde medewerkers
 Gewenste resultaten, zonder hoge investering
 Beperking van externe kosten

Wil je tot die tijd meer weten over de inzet van een projectcoach?
Neem contact op met Joey Bohncke/Joep Vanderbroeck