De gezichten van De Projectcoach
Joey en Joep zijn de grondleggers van De Projectcoach. Zij zetten hun expertise in voor organisaties in de zorg, overheid en (lucht)havens.
Historie

 
Het besturen van veranderingen is voor veel opdrachtgevers een van de taken binnen hun brede takenpakket. Om dat efficiënt te kunnen doen moet de uitvoering goed belegd zijn. Wij zien onze opdrachtgevers hier geregeld mee worstelen, alle goede intenties ten spijt.

Tijdens de opdrachten die wij als senior Projectmanager mogen uitvoeren, ondersteunen we veelvuldig opdrachtgevers en projectleiders bij het besturen en leiden van projecten. Die extra taak komt op een natuurlijke wijze op ons pad naast de eigenlijke taak als leider van onze projecten. Ondanks de mooie resultaten die de begeleiding oplevert is de draagwijdte beperkt tot dat ene project.

Wij zijn De Projectcoach gestart om een groter bereik te creëren van deze ondersteuning door dit als expliciete dienstverlening te ontwikkelen en in de markt aan te bieden.

Door de diensten van De Projectcoach kunnen organisaties en hun medewerkers ondersteuning krijgen bij het vergroten van de effectiviteit van hun veranderingen en projecten. We laten het niet meer aan het toeval over.
Wie zijn wij

 
Joep Vanderbroeck
Eigenaar van De Projectcoach
Met succes (bege)leid ik ruim 20 jaar projecten en programma’s in organisaties. De projecten en programma’s zijn succesvol omdat de organisatie zelf aan het stuur staat, de medewerker actief betrokken is en de oplossingen mede vormgeeft.

Sinds januari 2012 ben ik IPMA-B gecertificeerd Senior Projectmanager.
Ik ben Prince-2 gecertificeerd. Daarnaast heb ik een verschillende opleidingen gevolgd in het leiden van veranderingen en in het Socratisch Coachen.


 
Senior adviseur en coach
Het maximale uit mensen halen, ze daarin te begeleiden en ze van de juiste adviezen voorzien: daar word ik blij van. Dit doe ik zowel in de rol van projectmanager als in de rol van coach.

Ik heb veel ervaring in en aandacht voor de beheersing (op de GROTIK-aspecten) van projecten. Dit helpt bij het krijgen van focus en het efficiënt inrichten en uitvoeren van projectwerkzaamheden.

De motivatie in mijn werk haal ik uit het snel boeken van goede resultaten. Ik ben IPMA-D en PRINCE-2 gecertificeerd.
Partners

 
Samenwerkingspartners

Om een breed palet aan coaching en training te kunnen bieden hebben we samenwerking gezocht met een aantal partner bedrijven.

De belangrijkste samenwerkingspartner hierbij is Cratos Consulting.

Cratos Consulting
Met Cratos Consulting bestaat een structurele samenwerking. Joey Bohncke is vanuit Cratos als Projectcoach inzetbaar en via Cratos kunnen trainingen worden aangeboden, waaronder:
Wil je meer weten over ons of onze trainingen?

×
Joep Vanderbroeck
Eigenaar van De Projectcoach
Van mijn studie Wiskunde aan de VU heb ik in mijn werk als projectcoach en als project- en programmamanager al die jaren veel plezier gehad. Het ontrafelen van complexe vraagstukken, het zoeken naar oplossingen en het structureren ervan gaat mij goed af. De puzzel lijkt dan opgelost, hij moet alleen nog even gelegd te worden. Hoewel even…

Van nature ben ik een teamspeler. Met elkaar bouwen we een goed team waarin de beoogde projectvoordelen voorop staan, resultaten geboekt worden en waarin met veel plezier hard gewerkt wordt.

De zachtere kant van de oplossing, de menselijke kant, de houding en het gedrag, krijgen binnen het team de aandacht die het nodig heeft. De lijn die ik daarin volg is dat de mens leidend is en dat structuren noodzakelijk zijn. Ik weet deze twee elementen soepel met elkaar te verbinden.
×
Joey Bohncke
Senior adviseur en coach
Al ruim 15 jaar ben ik in verschillende rollen binnen projectmanagement actief voor diverse opdrachtgevers. Ik heb planologie gestudeerd aan de UvA, en heb daarna bewust voor het werken in projecten gekozen, nadat ik in mijn bijbaan gemerkt had hoe leuk en interessant dat is. Daar heb ik nooit spijt van gehad.

Mijn kwaliteiten als projectmanager en als coach zijn dat ik vrij snel tot de kern kan komen van issues die binnen een project of organisatie spelen en daar vervolgens ook, mede puttende uit mijn kennis en ervaring, de juiste acties op kan zetten Dat kan in de menskant zitten, maar ook in het neerzetten van een duidelijke structuur of rolverdeling.

Binnen mijn opdrachten en bij het bureau waar ik werkzaam ben, doe ik veel aan begeleiding en coaching van medewerkers, gevraagd en ongevraagd. Ik vind het leuk om het maximale uit mensen te halen, ze daarin te begeleiden en van de juiste adviezen te voorzien. Dat doe ik zowel in de rol van projectmanager als in de rol van coach.
De Projectcoach
KvK 55895832 · Btw-id NL 0011 5871 9872