Visie op duurzame verandering
De Projectcoach voegt blijvende kennis toe binnen jouw organisatie, zodat medewerkers vanuit hun eigen kracht veranderingen succesvol kunnen leiden en doorvoeren.
We geloven dat met een frisse blik op de projectresultaten/doelstellingen een blijvende verandering op gang wordt gebracht.
Door coaching op deze resultaten/doelstellingen realiseren we de effecten die jouw organisatie verder helpen en brengen we de organisatie in beweging.
Aanpak

 
Wij richten ons op het aanbrengen van focus in het portfolio van veranderinitiatieven. Dat kan door het clusteren, het onderling verbinden van initiatieven en door het kiezen voor de meest cruciale en/of kansrijke veranderingen.

Kansrijk wil zeggen dat er voldoende draagvlak is (of gecreƫerd wordt), dat er genoeg energie vrij gemaakt wordt en dat de verandering beklijft (op korte en langere termijn).

Het grootste en het meest langdurige effect wordt bereikt door het bundelen van de kracht en expertise uit jouw organisatie met de kennis en kunde van De Projectcoach.

Vanuit eigen kracht meer effect.
Wil je gebruikmaken van onze bewezen aanpak?

De Projectcoach
KvK 55895832 · Btw-id NL 0011 5871 9872